Resa till återöppnat Nationalmuseum och John Singer Sargent

24 november, 2018

Resa till återöppnat Nationalmuseum och John Singer Sargent

Bild: Trädgårdsstudie av barnen Vickers, 1884. John Singer Sargent.

DENNA RESA ÄR REDAN FULLBOKAD.
Vänligen se nedan för resa nr 2 till Nationalmuseum 15 december, som har några platser kvar.

Visning av de ombyggda lokalerna samt visning av utställningen John Singer Sargent. Vännerna är glada att redan nu under hösten ha fått möjlighet att besöka Nationalmuseum och få  se de renoverade lokalerna.

Tak över innergård Nationalmuseum

Vi får också en visning av utställningen John Singer Sargent. Från Nationalmuseums hemsida: För första gången i Norden visar Nationalmuseum en utställning med måleri av John Singer Sargent (1856–1925). Han är inte så välkänd i Sverige men i USA och Storbritannien räknas John Singer Sargent som ett av den internationella konstens stora namn från sekelskiftet 1900.

Inhyrd buss avgår från Konstmuseet, Kristinaplatsen kl 08.00. Vi räknar med att vara hemma igen ca kl 18. Bussen har 50 platser, och med fika, inträde och visningar blir priset för resan 750 kr/person. Det finns café och restaurang att ta en paus i under dagen.

Anmälan kan göras tidigast den 1 oktober till info@konstmuseetsvanner.se eller till Margareta Lange Messmann, 070 835 5351.

Laddar Karta...

24 november, 2018